Τι Λένε για Εμάς

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 2019

Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες των μαθητών μας και ιδιαίτερα για τις επιδόσεις τους στα μαθήματα αυξημένης δυσκολίας.

Γεωργάκη Δήμητρα

Ιδιωτικό Λύκειο «Ελληνική Παιδεία» | Νομική Αθήνας (24η) | 92 στα Αρχαία Ελληνικά
η μία μαθήτρια από τους 303 μαθητές που αρίστευσαν πανελλαδικά στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Δερμάνη αλλά και όλους τους καθηγητές των Αρχαίων Ελληνικών που με βοήθησαν να ασκηθώ στην διαχείριση του αγνώστου κειμένου και να προσεγγίσω ουσιαστικά και διεισδυτικά το μάθημα των Αρχαίων, ώστε να αντιμετωπίσω αποτελεσματικά τα φετινά δύσκολα θέματα κάτω από συνθήκες έντονης πίεσης και άγχους.»

Λάμπρου Σοφία

Ιδιωτικό Λύκειο «Εκπαιδευτήρια Μάνεση» | Φαρμακευτική Αθήνας | 95 στην Έκθεση
η μία μαθήτρια από τους 366 μαθητές που αρίστευσαν πανελλαδικά στο μάθημα της Έκθεσης

«Το μάθημα της Έκθεσης ήταν για εμένα ένα μάθημα αυξημένης δυσκολίας. Ωστόσο, με την κατάλληλη καθοδήγηση από τους καθηγητές μου και την άριστη προετοιμασία μου κατάφερα να επιφέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Νιώθω πολύ τυχερή που συνεργάστηκα με τους καθηγητές αυτούς.»

Τσεμπέρογλου Γρηγορία

Ιδιωτικό Λύκειο «Εκπαιδευτήρια Μάνεση» | Ψυχολογία Παντείου | 90 στην Έκθεση
η μία μαθήτρια από τους 366 μαθητές που αρίστευσαν πανελλαδικά στο μάθημα της Έκθεσης

«Η έκθεση ως μάθημα παραγωγής λόγου απαιτεί ευρύ φάσμα ιδεών και πλούσιο λεξιλόγιο. Σημαντικοί αρωγοί υπήρξαν οι καθηγητές μου οι οποίοι μέσω του διαλόγου ώθησαν τους μαθητές στο σφαιρικό προβληματισμό, στην οργανωμένη και πλήρη παραγωγή ιδεών και εν τέλει, σε μία επιτυχημένη έκθεση.»

Σιδηροκαστρίτη Αναστασία

Λύκειο Μελισσίων | Ψυχολογία Αθήνας (3η) | 98 στη Λογοτεχνία

«Η διδακτική μέθοδος, το οικείο περιβάλλον και ιδιαίτερα ο καθηγητής μου, κ. Γρηγοράκης, με βοήθησαν στο να προσεγγίζω και να αναλύω επαρκώς τα λογοτεχνικά κείμενα και μου έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσω βαθιά ένα τόσο ενδιαφέρον αντικείμενο, αυτό της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας.»

Αλαφούζου Μαριάννα

3ο Λύκειο Αμαρουσίου | Επικοινωνία & Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Αθήνας |98 στη Λογοτεχνία

«Ξεκινώντας την απαιτητική διαδικασία της προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές ήρθα αντιμέτωπη με πολλά κενά και αδυναμίες. Παρ’ όλα αυτά, οι καθηγητές μου μού έμαθαν ότι όλα αυτά τα αντιμετωπίζεις επιτυχώς με πρακτική σκέψη, προσήλωση στη μέθοδο και το ορθό διάβασμα και φυσικά με θετική και αισιόδοξη διάθεση.»

Σταύρου Χρυσάνθη

Λύκειο Μελισσίων | Νομική Αθήνας | 96 στη Λογοτεχνία

«Το φροντιστήριο μάς υποσχέθηκε επιτυχία και κράτησε το ΛΟΓΟ του. Οι αναλυτικές σημειώσεις, οι πολύωρες συζητήσεις, τα εβδομαδιαία διαγωνίσματα, η μεθοδικότητα, οι γνώσεις των καθηγητών και, κυρίως, η ενασχόλησή τους με κάθε μαθητή ξεχωριστά με βοήθησαν προσωπικά να πετύχω τους στόχους μου. Σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου στην προσπάθεια να ανοίξω τα δικά μου φτερά!»

Δημόπουλος Σωκράτης

Γονέας

«Η βέλτιστη επιλογή για σπουδές Ανθρωπιστικού κατεύθυνσης. Καθηγητές άριστα καταρτισμένοι, με γνήσιο ανθρώπινο ενδιαφέρον για κάθε μαθητή ξεχωριστά. Διδασκαλία βασισμένη όχι μόνο στην παροχή γνώσεων αλλά και στην απόκτηση από τον μαθητή της απαραίτητης κριτικής σκέψης, συστατικού βασικού για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Σας ευχαριστούμε για το έργο σας. Καλή συνέχεια.»

Λαζίδου Φωτεινή

Γονέας

«Εκπαιδευτικοί με άρτια κατάρτιση, που αγκαλιάζουν και καθοδηγούν σωστά τα παιδιά μας. Περιβάλλον πολύ φιλικό, προγραμματισμός και οργάνωση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου φροντιστηρίου που μας έκαναν να το προτιμήσουμε και να το συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Ευχαριστούμε για όλα!!»

Ιωαννίδου Μαίρη

Γονέας

«Οι μόνοι καθηγητές ύστερα από τόσα χρόνια σχολείου που ενέπνευσαν στο παιδί μου τη θέληση να δουλέψει και να προσπαθήσει στο έπακρο, να είναι ενεργό μέλος μιας τάξης, να πιστέψει και να έχει αξιώσεις από τον εαυτό του. Και μόνο αυτό είναι τεράστιο κέρδος για ένα παιδί, πόσο μάλλον αν συνδυάζεται και με την επιτυχία του στις Πανελλαδικές εξετάσεις! Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε οι επιτυχίες των μαθητών σας να σας δίνουν δύναμη να συνεχίζετε!»

Αντώνης Κάππος

Γονέας

«Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ένα μαθητή που θέλει να ακολουθήσει τις Ανθρωπιστικές σπουδές. Έχει πολύ έμπειρους και αξιόλογους καθηγητές.»