ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

 

Αξιότιμοι Γονείς,

Αγαπητοί Μαθητές & Αγαπητές Μαθήτριες,

Το Θεωρητικό Φροντιστήριο «Λόγος» σας προσκαλεί στην εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργανώνει διαδικτυακά την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, στις 11:00, με βασικό ομιλητή τον κ. Χρήστο Σταματέλο, Σύμβουλο Σπουδών και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Η εκδήλωση απευθύνεται όχι μόνο στους μαθητές και τις μαθήτριες που φοιτούν στο Φροντιστήριό μας και τους γονείς τους, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο (γονέα ή μαθητή) που αναζητά έγκυρη και πλήρη ενημέρωση σχετικά με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων και τις προοπτικές που διανοίγονται για ένα μαθητή του Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών μετά το Λύκειο.

Η ενημέρωση ως προς τις Πανελλαδικές Εξετάσεις περιλαμβάνει τις εξής θεματικές:

  • Οι επιδόσεις-τα στατιστικά βαθμολογίας των μαθημάτων και τα συμπεράσματα που προκύπτουν.
  • Οι αλλαγές στο σύστημα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση (Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, νέοι Συντελεστές Βαρύτητας, Μηχανογραφικό Δελτίο 2023).

Η ενημέρωση ως προς τις Σχολές του Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με:

  • τις προπτυχιακές & μεταπτυχιακές σπουδές στις Ανθρωπιστικές Σπουδές.
  • τις νέες προοπτικές στην αγορά εργασίας για τους απόφοιτους των Ανθρωπιστικών Σχολών.

(επιλογή σχολών, περιεχόμενο σπουδών, επαγγελματικά δικαιώματα, προσφορά και ζήτηση)

Το γεγονός ότι κάθε χρόνο οι μαθητές μας και οι γονείς τους εμπιστεύονται το Φροντιστήριό μας για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου δικαιώνει τη συλλογική δουλειά μας και την πεποίθησή μας ότι μόνο η έγκαιρη πληροφόρηση και η ορθή προετοιμασία αποτρέπουν αστοχίες και λάθη και αποτελούν το προοίμιο μιας επιτυχημένης επιλογής για τα παιδιά μας.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Φροντιστηρίου. Θα χαρούμε να συμμετάσχετε στην εκδήλωσή μας.

Με εκτίμηση,

Γρηγοράκης Σωτήρης-Δερμάνης Χάρης

Υπεύθυνοι Σπουδών Φροντιστηρίου