ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Αξιότιμοι Γονείς,

Αγαπητοί Μαθητές & Αγαπητές Μαθήτριες,

Το Φροντιστήριο «Λόγος» σας προσκαλεί στην εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργανώνει διαδικτυακά την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 στις 11:00, με βασικό ομιλητή τον κ. Χρήστο Σταματέλο, Σύμβουλο Σπουδών και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Η εκδήλωση απευθύνεται όχι μόνο στους μαθητές και τις μαθήτριες που φοιτούν στο Φροντιστήριό μας και τους γονείς τους αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο (γονέα ή μαθητή) που αναζητά ενημέρωση σχετικά με σύστημα εξετάσεων και τις προοπτικές που διανοίγονται για ένα μαθητή μετά το Λύκειο.

Πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση ως προς τις Πανελλαδικές Εξετάσεις θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές:

  • Η προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις (μεθοδολογία διαβάσματος, επιδόσεις-στατιστικά).
  • Οι αλλαγές στο σύστημα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση (Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, νέοι Συντελεστές Βαρύτητας).

Παράλληλα, στη διάρκεια της εκδήλωσης οι μαθητές και οι μαθήτριές μας θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες και να επιλύσουν απορίες σχετικά με:

  • την επιλογή σχολών, το περιεχόμενο σπουδών και τα επαγγελματικά δικαιώματα
  • τις αλλαγές που προοιωνίζονται για τις ανθρωπιστικές σπουδές η 4η Βιομηχανική Επανάσταση και η μετα-Covid εποχή.

Το γεγονός ότι κάθε χρόνο το σύνολο των μαθητών μας εμπιστεύεται το Φροντιστήριο για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, μας χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά και ενδυναμώνει την πεποίθηση μας ότι μόνο η έγκαιρη πληροφόρηση και η σωστή προετοιμασία μπορούν να αποτρέψουν αστοχίες και λάθη και να αποτελέσουν το προοίμιο μιας επιτυχημένης επιλογής.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Φροντιστηρίου. Θα χαρούμε να παρακολουθήσετε την εκδήλωσή μας.

Με εκτίμηση,

Γρηγοράκης Σωτήρης-Δερμάνης Χάρης

Υπεύθυνοι Σπουδών Φροντιστηρίου

Δείτε την πρόσκληση εδώ.